Les Federacions d'Educació de Catalunya i País Valencià promouen la #XarxaSolidaritat i suport al professorat en vaga a les Illes Balears i Pitiüses

dimecres, 21 de setembre del 2011

Dia Europeu de les Llengües, el 26 de setembre

Dia Europeu de les Llengües, el 26 de setembre

Activitat a les escoles: "La paraula en català que més estimo"

Somescola.cat convida tots els centres educatius a sumar-se a l’activitat “La paraula en català que més estimo” que celebrem en motiu del Dia Europeu de les Llengües, el 26 de setembre.





Consisteix a fer una crida a alumnes, professors i famílies per tal que ens facin arribar la seva paraula preferida en català. Poden fer-ho en el format que vulguin (a través d’un dibuix, un mural, una fotografia, un audiovisual...) i fer-ho arribar per correu electrònic a info@somescola.cat






Les aportacions es penjaran al web de Somescola.cat per tal de mostrar el suport dels participants als 30 anys del model d’escola catalana. 










Taula rodona:
'Per un país de tots, l'escola en català'


26-09-2011 de 19:00 a 21:00
Aula Magna de la Universitat de Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 585, Barcelona

El dilluns 26 de setembre, amb motiu del Dia Europeu de les Llengües, Somescola.cat organitza la taula rodona 'Per un país de tots, l'escola en català'. En la taula, integrada per professionals i experts del món educatiu, es parlarà del paper de la llengua en l'escola catalana.

En la conversa hi intervindran:


  • Joaquim Arenas, pedagog, 
  • Montserrat Cortés, professora de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona, 
  • Ignasi Vila, professor de la Universitat de Girona i Montserrat Company, mestra.


L'acte tindrà lloc a les 19h a l'Aula Magna de la Universitat de Barcelona i és obert a tothom. Al llarg del debat es projectarà un vídeo amb els missatges de diversos catalanòfils d’arreu del món a favor del model d’immersió lingüística de Catalunya.









Feu clic aquí per descarregar-vos els materials:

CARTELL (DinaA3)
LONA (3m. x 1m.)
ADHESIU (10 cm. x 7 cm.)