Les Federacions d'Educació de Catalunya i País Valencià promouen la #XarxaSolidaritat i suport al professorat en vaga a les Illes Balears i Pitiüses

dilluns, 16 de setembre del 2013

La FECCOO denuncia al Govern davant fiscalia per prevaricació i desobediència al TSJB

El passat 13 de setembre, inici de curs, el President del Govern i la Consellera han estat denunciats per la FECCOO



Dematí a la mateixa hora i dia en que s'iniciava aquest curs, hem volgut presentar la nostra denuncia contra el President Bauzà i la Consellera d'Educació per prevaricació i desobediència als autos emesos pel TSJB el passat divendres 6 de setembre que suspenien el calendari d'aplicació de la implantació del TIL per aquest curs 2013-14.

Entenem que el Consell de Govern ha comés delicte de desobediència i prevaricació perquè dues hores després emetia un decret-llei per via d'urgència que deixava l'auto sense efectes i tot això ho feien conscients d'estar anant contra el dictament de la nostra justícia.

El fet és que nosaltres també tenim inclòs dins la convocatòroira de vaga que l'aplicació del TIL es suspengui ja que és la única forma de poder negociar les condicions laborals que altera de forma greu.


Ahir la Conselleria va intentar escenificar una reunió de negociació amb els sindicats, però en comptes de convocar al comité de vaga, que és el procediment reglamentari, ho va fer convocant una mesa sectorial per xerrar de la vaga en torns del contingut de les reivindicacions.

El passat dijous vàrem asistir a una reunió sense cap proposta que poguéssim dur de forma escrita a una assemblea de treballadors. Per això ens vàrem aixecar i vàrem partir.

Iniciam aquesta vaga amb força. Per al primer dia esperam una participació per damunt del 80%.
I per aquest mateix dia hi han convocades concentracions a les 4 Illes a les 12h. A Mallorca davant Consolat de Mar de Palma, i a Menorca i Eivissa a les respectives delegacions d'Educació i a Formentera a la Plaça de la Constitució.

També hi ha convocada una altra concentració per al dia 20 de setembre a les 13h davant la Conselleria.

Treballam ara perquè la Conselleria escolti, a més de les reivindicacions laborals dels docents, les queixes de les famílies que es veuran afectades per la seva sordera i finalment a la resta de la societat que ja està ben desperta.

Documents relacionats