Les Federacions d'Educació de Catalunya i País Valencià promouen la #XarxaSolidaritat i suport al professorat en vaga a les Illes Balears i Pitiüses

dimecres, 27 de febrer del 2013

CCOO demana la retirada de l'avantprojecte de la LOMCE


CCOO demana la retirada de l'avantprojecte de la LOMCE que menysté el català com a llengua pròpia del país i propugna la segregació escolar

CCOO de Catalunya es congratula de la sentència del Tribunal Suprem que avala el model català d'immersió lingüística

La sentència del Tribunal Suprem avala, una vegada més, que el sistema d'immersió lingüística que s'aplica a Catalunya és respectuós amb els drets lingüístics dels ciutadans.

CCOO manifesta, de nou, el seu suport contundent a mantenir i desenvolupar el model d'escola catalana que permet a joves i infants conèixer amb condicions d'igualtat i equitat les llengües habituals del país.

La normalització del català a les escoles és una peça clau per garantir el drets lingüístics del poble de Catalunya i un element clau per la cohesió social i la construcció d'una comunitat sense discriminacions.

CCOO també manifesta la seva preocupació per la consideració que l'avantprojecte de la LOMCE fa de la llengua catalana, fent propostes legislatives que poden significar, en cas de reeixir, un retrocés històric. Les propostes de la LOMCE són una aposta per la segregació de l'alumnat,  per raons lingüístiques, també per qüestions socials, econòmiques i de capacitat.

CCOO demana la retirada d'aquest avantprojecte i el respecte ple a les competències pròpies de Catalunya en matèria educativa.

stop lomce wert ccoo