Les Federacions d'Educació de Catalunya i País Valencià promouen la #XarxaSolidaritat i suport al professorat en vaga a les Illes Balears i Pitiüses

dimecres, 27 de febrer de 2013

Catalunya: Somescola.cat: “La sentència avala la immersió però cal seguir alerta”

En relació amb la sentència del Tribunal Suprem, Somescola.cat constata que el sistema d'immersió lingüística queda avalat, una vegada més, també per instàncies judicials espanyoles. Aquest fet permetrà, doncs, que les escoles i instituts del país puguin continuar treballant amb normalitat.
Ara bé, la plataforma, que aplega les principals entitats dels país en l'àmbit educatiu, alerta que les perspectives de l'avantprojecte de la Llei Wert els obliga a estar amatents davant del que podria ser una nova legislació espanyola que ataqués d'arrel el model d'èxit d'immersió lingüística a les escoles catalanes. En aquest sentit, després la sentència del TS , Somescola.cat exigeix al ministre Wert que retiri l'avantprojecte de llei. Així mateix, Somescola.cat demana que es deixi de judicialitzar l'ensenyament català ja que ens obliga a esmerçar esforços i recursos que s'haurien de dedicar a la millora de la qualitat i l'eficàcia del nostre model educatiu.


Font (+)