Les Federacions d'Educació de Catalunya i País Valencià promouen la #XarxaSolidaritat i suport al professorat en vaga a les Illes Balears i Pitiüses

divendres, 27 de setembre del 2013

1 d'octubre: Somescola.cat i l'Espai Mallorca preparen un acte de suport a la vaga indefinida dels docents illencs

La plataforma Somescola.CAT, de la qual CCOO Catalunya i CCOO Educació formem part, hem preparat un acte de suport a la vaga indefinida dels docents illencs.




Comunicat de Somescola.cat:

Somescola.cat i l'Espai Mallorca preparen un acte de suport a la vaga indefinida dels docents illencs


L’Espai Mallorca i Somescola.cat realitzaran un acte conjunt en defensa de la llengua catalana i en suport a la vaga indefinida de docents de les Illes Balears. L'acte, que comptarà amb la presència de l’escriptor Sebastià Alzamora juntament amb algun representant de la comunitat educativa de les Illes Balears, tindrà lloc dimarts vinent, 1 d’octubre a les 19.00 hores, al renovat Espai Mallorca situat al carrer Vicenç Martorell, 1 (davant de la Plaça Bonsuccés, Raval) de Barcelona.

De fet, aquesta mostra de suport serà un de les primeres activitats que acollirà aquest nou Espai Mallorca que es reinaugura aquest divendres a les 20h amb una programació que inclou música, teatre i dansa i, en general, la cultura feta i elaborada a la illa de Mallorca. Per trobar-ne tota la informació, ho podeu fer en aquest enllaç.



Temes relacionats




Solidaritat Illes