Les Federacions d'Educació de Catalunya i País Valencià promouen la #XarxaSolidaritat i suport al professorat en vaga a les Illes Balears i Pitiüses

dimecres, 25 de setembre del 2013

El Govern substitueix la negociació per programes de debat a IB3.

El Govern substitueix la negociació per programes de debat a IB3.
  • El Govern pretén convertir en un circ mediàtic una reivindicació laboral per a la qual no han posat ni un segon del seu temps.
  • Des de la FECCOO reiteram la nostra defensa a tots els treballadors i treballadores i en especial, avui i ara, amb els que desenvolupen tasques informatives i de difusió com el col·lectiu dels periodistes.
Set dies ja de vaga i la Conselleria no ha convocat cap reunió amb el comitè de vaga, demostrant així que no senten cap apreci pel món educatiu i que no tenen intenció més que d’incrementar el propi conflicte.


Des de la FECCOO fem una crida per tal que cap membre del comitè de vaga s'assegui amb cap  representant de la conselleria d'Educació davant els mitjans. Si no han estat capaços de convocar-nos  per intentar la negociació (després de dues sol·licituds la setmana passada -dia 16 davant consolat de la Mar i divendres dia 20 davant conselleria) de la qual són responsables, com s'atreveixen a fer-ho davant els mitjans?

Les condicions laborals del professorat així com la implantació del calendari del TIL són prou importants per no prestar-nos a crear un circ mediàtic. La FECCOO no accepta cap debat mediàtic entorn aquests temes de negociació mentre la vaga estigui convocada. Convidam a la Conselleria que es digni a convocar el comitè de vaga, que presenti un escrit amb què la conselleria deixi clar quines coses està disposada a negociar per tal que el puguem presentar a tots els treballadors tal i com la FECCOO ja va sol·licitar a la mesa de dia 12 de setembre. 

Un debat televisiu entre el Govern i membres del comité de vaga no ajuda al professorat ni solventa la problemàtica de la comunitat educativa. Segurament incrementarà el problema i es pot fer més gran. Apel·lam a la responsabilitat que ha d’exercir el Govern per resoldre el conflicte.