Les Federacions d'Educació de Catalunya i País Valencià promouen la #XarxaSolidaritat i suport al professorat en vaga a les Illes Balears i Pitiüses

dimarts, 22 de setembre de 2015

Tot a punt per als cursos de valencià mitjà

  • La matrícula quedarà oberta el 21 de setembre per al curs presencial. Pel que fa a la formació a distància, ja està obert el termini d'inscripció fins al dia d'inici del curs, el 15 de setembre.
CCOO PV organitza cursos de valencià mitjà per a la preparació de les proves de novembre de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. Les persones interessades poden escollir entre dues modalitats formatives: classes presencials o a distància.
La durada del curs intensiu presencial serà de 30 hores repartides en cinc setmanes.
La durada del curs intensiu presencial serà de 30 hores repartides en cinc setmanes.
L'Oficina de Promoció i Ús del Valencià de CCOO PV organitza cursos de valencià per a persones interessades a aprendre la llengua o que necessiten preparar la prova de novembre de la JQCV. Els cursos pretenen aprofundir en els continguts pel que fa a la comprensió i expressió orals i escrites, i abastarà aspectes diferents d'ortografia, lèxic i gramàtica.

Curs mitjà presencial
 
La durada del curs intensiu presencial serà de 30 hores repartides en cinc setmanes, des del dia 7 d'octubre fins a l'11 de novembre amb l'horari següent: dilluns i dimecres, de 16.00 h a 19.00 h.
 
La matrícula quedarà oberta el 21 de setembre, fins a esgotar places. Caldrà aportar-hi una fotocòpia del DNI i el pagament es farà en efectiu. Els preus del curs per a l'afiliació de CCOO PV són de 50 € i les persones no afiliades abonaran 85 €. Per més informació, podeu fer servir el correu habitual opuv@pv.ccoo.es i també ara emorello@pv.ccoo.es
 
A partir de setembre tindreu a l’abast la informació completa.
 
Curs mitjà en línia (teleformació)
 
Aquesta modalitat formativa, mitjançant internet i la plataforma de Forem PV amb qui l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià organitza conjuntament el curs, tindrà una durada de 10 setmanes, a partir del dia 15 de setembre. Ja està obert el termini d’inscripció fins al dia d’inici del curs. Els continguts, exercicis, lectures i dictats estaran supervisats per la professora amb qui es mantindran també tutories per resoldre dubtes i fer consultes.
 
Trobareu tota la informació en aquest enllaç:
http://www.forempv.ccoo.es/index.asp?ra_id=7&no_id=360
 
 *Recordem que no hi ha segon període de matrícula dels exàmens de la JQCV. Així, només podran presentar-s’hi les persones prèviament matriculades.